Advertenties

JoomlaCommunity.eu, de Nederlandstalige Joomla Community

De Nederlandstalige Joomla Community

Joomla wordt door veel Nederlandstalige gebruikers op allerlei niveau gebruikt. Niet zo vreemd dus dat er ook een actieve en levendige Nederlandstalige community bestaat die elkaar graag op weg helpen, discussiëren over allerlei Joomla gerelateerde zaken en van tijd tot tijd elkaar ontmoeten bij gebruikersgroepen en evenementen.

Veel van deze gebruikers zijn te vinden op JoomlaCommunity. JoomlaCommunity.eu is een Nederlandstalige community website voor en door de Joomla community. JoomlaCommunity is sinds de oprichting op 1 oktober 2008 de plaats voor het laatste Joomla nieuws uit binnen- en buitenland, vertalingen van Joomla en diverse Joomla extensies, uitgebreide documentatie en een behulpzaam forum waar de community elkaar graag op weg helpt in de wereld van Joomla.

Lees meer: De Nederlandstalige Joomla Community

Nieuws, informatie en agenda

Op de startpagina van JoomlaCommunity vindt u het laatste nieuws op Joomlagebied maar ook veel andere artikelen die Joomla gerelateerd zijn zoals artikelen op gebied van extensies, gebruikersgroepen, cursussen en interessante interviews. Als vast onderdeel wordt elke maandag een Nederlandse Joomlawebsite getoond en regelmatig worden leerzame en interessante artikelen door communityleden gepubliceerd.

Lees meer: Nieuws, informatie en agenda

Downloads

In de downloadsectie van JoomlaCommunity kunt u altijd de laatste versies van Joomla! in het Nederlands downloaden, ook de aparte taalpakketten kunnen daar gedownload worden. JoomlaCommunity behoort tot de geregistreerde taalteams van Joomla! en is daarom altijd op de hoogte van iedere wijziging en elke nieuwe release.

Lees meer: Downloads

Documentatie

Op de documentatiesite van JoomlaCommunity vindt u tal van documentatieartikelen in het Nederlands die u behulpzaam kunnen zijn bij het oplossen van diverse problemen. De documentatie wordt continu aangevuld en bijgewerkt door allerlei vrijwilligers.

Lees meer: Documentatie

Ondersteuning

Wanneer u ergens niet uit komt, en ook via de documentatie geen oplossing hebt gevonden kunt u altijd terecht op het vriendelijke en behulpzame forum van JoomlaCommunity.

Lees meer: Ondersteuning